Bemutatta szegedi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk

Belföld, 2019.08.31

Egy szegedi székhelyű építési vállalkozás Németországban dolgozó alkalmazottját indítja az önkormányzati választásokon Szegeden a polgármesteri posztért a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be a párt elnöke pénteken a helyi városháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

Toroczkai László azzal ajánlotta a választók figyelmébe Pancza Pétert: szégyennek érzi, hogy Szeged maradt "a levitézlett balliberális tábor utolsó fellegvára" és szégyennek érzi azt is, hogy "a helyi jobboldal teljesen impotens, és képtelen most már nagyon régóta leváltani a polgármestert".

Véleménye szerint Botka László (MSZP) nem azért vezeti ilyen régóta a várost, mert kiváló polgármester, hiszen több korrupciós ügy, botrány és visszaélés árnyéka vetül rá. A polgármestert alternatíva hiányában nem lehet leváltani - tette hozzá a pártelnök.

Pancza Péter elmondta: ismeri a város problémáit, a fiatalok elvándorlását, a belvárosi ingatlanok magas bérleti díjait vagy éppen a nyilvános mosdók hiányát.

Külföldön szerzett tapasztalatai alapján úgy látja, hogy nagy szükség lenne ipari fejlesztésekre, beruházásokra Szegeden - fűzte hozzá.

Bertók Márton, a Mi Hazánk szegedi alapszervezetének elnöke közölte: az egyik legerősebb tagszervezetként Pancza Péter mellett a város mind a húsz körzetében lesznek képviselőjelöltjeik.
(MTI)

Címkék

Pancza Péter Mi Hazánk Mozgalom
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!