Betört egy nő a Pizzamonster teraszára, ahonnan művirágokat lopott el

Belföld, 2024.04.12

A Szegeden méltán népszerű Pizzamonster Streetfood & Grill a hétvégén nyitja meg hivatalosan a teraszát, azonban az étteremnek a tavaszi terasznyitó helyett rongálással és lopással kellett szembesülnie.

Pizzamonster lopás Egy eddig ismeretlen nő hatolt be a nyitásra váró terasz területére, ahonnan mintegy 3 kg műnövényt tulajdonított el. Portálunk elérte a tulajdonost, aki elmondta, hogy az eddig ismeretlen nő péntek hajnalban, nem sokkal fél 4 előtt hatolt be a nyitás előtt álló teraszra, ahonnan műnövényeket tulajdonított el, valamint rongálási kárt is okozott, led szalagokat tépett le a helyéről és burkolatot is megbontott.  

Az étteremnek nem lett nagy kára a hajnali hivatlan vendég miatt, azonban a rongálás nyomait ki kell javítani. A étterem vezetése békés körülmények között szeretné rendezni az esetet, várja az elkövető jelentkezését, akiről felvétel is készült, amelyet a vendéglátóhely a saját közösségi oldalán is megosztott. A vendéglátóhely a tolvajnak azt javasolja, hogy hajnalban inkább aludjon és napközben inkább térjen be hozzájuk egy pizzára.


Szombaton hivatalosan is megnyit a Pizzamonster terasza, megújul az étlap, sőt szombaton ajándék sonkás-kukoricás pizzával várják a vendégeket. Visszatérnek a népszerű limonádék, valamint a szerencsekerék megpörgetésével akár 5000 Ft értékű utalványt is nyerhetnek a Fortuna kegyeltjei.
(Webrádió)

Címkék

Pizzamonster
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!