Bezárja szegedi üzletét az eMAG?

Belföld, 2023.12.24

Portálunk meg nem erősített információja szerint bezárhat vagy esetleg új helyre költözhet az eMAG szegedi üzlete.

eMAG Szeged Az emag.hu oldalán egyelőre megtalálható a szegedi üzlet, azonban amennyiben rendelni szeretnénk jövő évi átvétellel, akkor a Tisza Lajos körút 60. szám alatt található boltot már nem ajánlja fel a rendszer személyes átvételre. Információink szerint ez azt vetítheti előre, hogy az eMAG szegedi üzlete jövőre már nem nyit ki a Tisza Lajos körúton, esetleg más helyre költözhet.

Az Extreme Digital egykori üzletének bezárása nem lenne példa nélküli, hiszen az eMAG korábban a debreceni üzletét is bezárta, vélhetőleg gazdaságossági okok miatt.  

Az Extreme Digitalt egyébként 2019-ben vette meg az eMAG, a két márka integrálása pedig már ezt követően megkezdődött. Az Extreme Digital egykori üzletei egyébként nagyon sikeresek voltak, tudomásunk szerint a szegedi is jól prosperált egykoron. Az eMAG koncepciója ugyanakkor érthető, hiszen főként online értékesít, a fizikai boltok fenntartása pedig jelentős költségekkel jár, úgymint bérleti díj, munkabér, rezsi költség, logisztika, egyéb költségek.  

A Tisza Lajos körúti üzlet amennyiben nem zár be végleg, akkor vélhetőleg az egyik nagy bevásárlóközpontba költözik Szegeden. A bolt bezárás a vevők számára annyira nem lenne tragikus, tekintettel arra, hogy csak Szegeden legalább 35 átvételi pont van ahol a rendelt árut át lehet venni. Az eMAG jelentős összegeket költött Easybox csomagautomata hálózatának fejlesztésére, Szegeden is több található.
(Webrádió)

Címkék

eMAG Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!