Bezárt az Árkád Szegedben található Jack's Burger, Pizza Hut lehet a helyén?

Belföld, 2023.03.28

Információink szerint vasárnap végleg lehúzta a rolót a szegedi Árkádban található Jack's Burger.

Bezárt a Jack's Burger a Szeged Árkádban Kellemetlen meglepetés érte azokat a vásárlókat, akik hétfőn szerettek volna hamburgert venni az Árkád Szegedben található Jack's Burgerben, hiszen az étterem vasárnap nyitott ki utoljára, azután pedig bezárt. Azt nem tudjuk biztosan, hogy mi vezethetett a bezáráshoz, de az szinte borítékolható, hogy a bérleti díj sem csökkent, a rezsi árak pedig a tavalyi évben jelentősen megemelkedtek. A népszerű gyorsétterem közvetlenül a Burger King mellett volt, kedd reggel pedig már csak a gipszkartonfallal elfedett helyét lehetett megtalálni. A cég honlapján még ugyan szerepel a szegedi üzlet, de vélhetően hamar lekerül a térképről. A Jack's Burger étteremláncot egyébként Moldován András, a Cápák Között műsorból is jól ismert vállalkozó hozta létre, amely egyébként egybevág a profiljával is, 2002-ben alapította ugyanis a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft. -t, amely eleinte mangalicatenyésztéssel foglalkozott, majd áttért a fehér sertés hízlalásra. A cég honlapja szerint Budaörsön, valamint Dunakeszin maradt még étterme, mindkettő egy Auchan áruházban található.  

Azt rebesgetik, hogy a Jack's Burger helyére nem akárki, egyes információk szerint a Pizza Hut érkezhet. Ez egyébként egybevágna az amerikai cég terjeszkedési stratégiájával, hiszen korábban portálunkon is megjelent a hír, mely szerint az amerikai pizzalánc Szegeden nyitna éttermet. Az étterem nyitás bizonyosan meg fog valósulni, hiszen a Pizza Hut már egy jó ideje online platformokon keresi az alkalmazottakat.  

A Jack's Burger egyébként honlapjuk tanulsága szerint franchise partnereket keres, aki szeretne a most bezáró helyett egy újat nyitni, bizalommal fordulhat a céghez.  
(Webrádió)

Címkék

Jack's Burger Szeged Árkád Szeged Bezár

Galériánk

Bezárt a Jack's Burger a Szeged Árkádban Bezárt a Jack's Burger a Szeged Árkádban Bezárt a Jack's Burger a Szeged Árkádban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!