TV műsor

BKK: korlátozások és járatmódosítások lesznek a magyar-francia labdarúgó-mérkőzés miatt

Belföld, 2021.06.19

Korlátozások és járatmódosítások lesznek a szombati magyar-francia Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a mérkőzés miatt lezárták a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Kerepesi út között, a Thököly utat a Baross tér és a Hungária körút között.

Szintén lezárták a Hősök terét, a Kós Károly sétányt, az Állatkerti körutat a Hősök tere és a Gundel Károly út között, illetve az Andrássy utat a Hősök tere és a Kodály körönd között.

Ezeken kívül lezárták a Stefánia utat, az Istvánmezei utat, az Ifjúság útját, és a Verseny utcát, és ugyancsak lezárásra kell számítani az Egressy úton a Stefánia út és a Hungária körút között, a Szabó József utcában, a Cházár András utcában, a Gizella utcában, a Cserei utcában, az Ilka utcában és a Jobbágy utcában.

A BKK azt írta, az M1-es metró az Eb teljes ideje alatt (kivétel vasárnap) mérkőzésnapokon sűrűbben és meghosszabbított üzemidővel közlekedik. Az M2-es és M4-es metró, valamint az 1-es és az 1M villamos a mérkőzések előtt és után sűrűbben közlekedik.

Felhívták a figyelmet, hogy egyes buszok, és trolibuszok módosított útvonalon járnak majd, több megállót nem érintenek.

A BKK azt ajánlja, hogy az utazás megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki a megfelelő útvonalat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!