Budapesti Fidesz: ingatlanfejlesztést tervez a baloldal Mocsárosdűlőn?

Belföld, 2021.12.03

Lakópark építését és ingatlanfejlesztést tervez a "magát zöldnek hazudó" baloldal a III. kerületi Mocsárosdűlőn? - tette fel a kérdést Fidesz fővárosi szervezete pénteken a Facebookon.

A Fidesz Budapest közösségi oldalán megjelent bejegyzésben az áll, Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezérigazgatója szerint erre a válasz, igen.

Felidézték, hogy Anonymus pénteken közzétett videójában Barts Balázs a beruházásra vonatkozó elképzeléseket ismerteti az elmúlt hetekben megismert "Bajnai-cápákkal".

Elhangzik 1100 lakás, iroda és szolgáltatási központ megépítése. Mindez a Karácsony Gergely által védetté nyilvánított zöldterületen 300 ezer négyzetméteren. "Mindez a városvezetés tudtával, lepacsizva Kiss László III. kerületi MSZP-s, DK-s polgármesterrel" - írták.

"Minderre készült tanulmány, amelynek vannak A és B verziói? Akár nagyobb beépítés is? Valamit hallhatóan lapozgat Barts Balázs a tárgyalás közben..." - olvasható bejegyzésben, amely azzal zárul: lesz még munkája a Városháza eladása körül kirobbant botrányt vizsgáló bizottságnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!