Cikkíró pályázat értékes nyereményekkel (Meghosszabbítva)

Belföld, 2023.01.23

Az SZTE Junior Akadémia, a Pro Talentis Universitatis Alapítvány, valamint a webradio.hu közös cikkíró pályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem alapszakos hallgatói számára.

Cikkíró pályázat Jól forgatod a tollat, ügyesen bánsz a szavakkal? Akkor a most meghírdetett cikkíró pályázatot neked találták ki, ráadásul még értékes nyeremények is várnak.  

Nincs megkötés a cikk hosszával kapcsolatban, de ha lehet legyen 2-3000 karakter, ami nagyon fontos, hogy a te terméked legyen. A cikk szólhat szegedi aktualitásokról, sport- és kulturális eseményről, lehet ismertterjesztés, igazából bármi belefér, egyedül a politikai témák mellőzöttek a függetlenség jegyében. Műfaját tekintve a cikk lehet egy hír, tudósítás, riport vagy akár interjú is, mondjuk egy Szegeden ismert emberrel vagy akár egy múltidéző írás vagy egy épület történetének bemutatása. Ugyanakkor nyitottak vagyunk az újdonságokra is, ha valami különlegességet, egyedit szeretnél bemutatni, ami téged érdekel.


PÁLYÁZAT LEÍRÁSA: A webradio.hu az SZTE Junior Akadémiával és a Pro Talentis Universitatis Alapítvánnyal közösen cikkíró pályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem alapszakos hallgatói számára.

PÁLYAMŰVEK TÉMÁJA: Bármilyen Szegeddel kapcsolatos aktualitás, érdekesség – pl. kiállításmegnyitó, egyéb kulturális vagy sportesemény, ismeretterjesztés – jelenbeli vonatkozásokkal. A pályamű csak a szerző eredeti szellemi tulajdona lehet.
Plusz pont jár a cikkben felhasználható illusztrációért, fotóért (melyek szintén a szerző tulajdonát képezik, és személyiségi, szerzői jogokat nem sértenek. )

MŰFAJI MEGKÖTÉS: Hír, tudósítás, riport, interjú.
TERJEDELEM: 2000-3000 karakter (szóközökkel)
BEKÜLDÉS MÓDJA: A pályázatokat Word dokumentumban, email formájában az [email protected] címre várjuk.

A dokumentum tartalmazza a cikk írójának nevét, karát, szakját és évfolyamát, elérhetőségét is!

PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA: A zsűri a legtöbb olvasót (kattintást) elérő pályaműveket díjazza. A beküldött és jóváhagyott pályaművek felkerülnek a www.webradio.hu weboldalára, illetve a Webrádió és az SZTE Junior Akadémia közösségi oldalain is megosztásra kerülnek. A pályázó pályamunkája benyújtásával beleegyezik annak közzétételébe.

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐK:

- cikkek leadási határideje: JANUÁR 31. 12:00
- kattintások számának követése, gyűjtési időszak: január 31-ig
- eredményhirdetés: Februárban

DÍJAZÁS:

I. helyezett: 25 ezer Ft-os Nyugi kert kupon
II. helyezett: 15 ezer Ft-os a Nyugi kert kupon
III. helyezett: 10 ezer Ft-os Nyugi kert kupon

  • Különdíj: 10 ezer Ft-os Nyugi kert kupon
    Különdíj 2: 5.000 Ft értékű ajándékcsomag
(Webrádió)

Galériánk

Cikkíró pályázat Cikkíró pályázat
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!