Civilek adnak vért csütörtökön a vérellátó központban

Belföld, 2021.03.24

Március 25-én, csütörtökön délelőtt 10-től este 6 óráig várja a civil véradókat a Szegedi Regionális Vérellátó Központ a Honvéd tér 4. szám alatt. A járvány alatt különösen fontos, hogy minél többen segítsék az egészségügyben dolgozókat és az ott ápolt betegeket.

Véradás
A Csongrád-Csanád Megyei Civil Központ az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködésben, véradást szervez március 25-ére. A Honvéd téri központban biztonsággal tudunk vért adni, mert kizárólag szájmaszkban, előzetes testhőmérés,-
kézfertőtlenítés után lehet bemenni. A megfelelő távolságok betartásával, egyszerre 5 fő véradó, tartózkodhat bent, a lenti előtérben. Az időpontfoglalást a www.ovsz.hu/hu/ver/veradasok oldalon tehetjük meg. A véradáshoz a következő dokumentumok feltétlenül szükségesek: személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya.

Minden civil véradó a megszokott véradói ajándékok mellett, ajándék tollat és oklevelet kap, a ME Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztályától, valamint minden civil véradásra érkező kap egy ajándék csoki csomagot a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett „Szeretetcsoki” támogatásával. A három legtöbb véradót delegáló civil szervezetet (20.000, – 15. 000, -10. 000 Ft értékben) vásárlási utalvánnyal ajándékozzák meg.
(Webrádió)

Címkék

Véradás Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!