Családbarát munkahely védjegyet kapott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Belföld, 2022.09.14

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnyerte a Családbarát Magyarország Központ "Családbarát munkahely" tanúsító védjegyét.

A NAK szerdai közleményében tudatta ezt, jelezve, például egészségbiztosítási csomagot biztosítanak minden aktív munkavállaló számára, csoportos élet- és balesetbiztosítást, valamint kedvezményes lehetőséget családtagok egészségbiztosítási csomagjára.

Emellett a szervezet kismamaprogramot működtet, rendszeres kapcsolatot tart a gyermekgondozási szabadságon lévőkkel. A szabadság beosztását a munkáltató jelentős részben, az előírásoknál jóval magasabb arányban engedi át a munkavállalóknak.

A fentieken túl a NAK kiemelten kezeli a családok támogatását. Gyermekszületés és -örökbefogadás esetén ajándékcsomaggal köszönti az édesanyákat, nyári diákmunka-lehetőséget biztosít a munkavállalók gyermekeinek. A gyermekes munkavállalók számára több lehetőség áll rendelkezésre, hogy könnyebben tudják összehangolni munkahelyi napirendjüket a családi életüket - olvasható a közleményben.

Mint írták, a védjegy elnyeréséhez tanúsítási folyamaton kell átesnie minden szervezetnek. A sikeres auditálás során elnyert tanúsítvány hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is mutatja.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!