Családi nappal kedveskedtek a szegedi oroszlánok

Belföld, 2021.06.19

Családi nappal kedveskedett az egészségügyi dolgozóknak a Szegedi Vadaspark és a Szeged Első Lions Club.

SZELC-20210619 500 darab jegyet ajándékozott a koronavírus járványban helyt állt dolgozóknak és családtagjaiknak a Szeged Első Lions Club. A hétvégi rendezvénynek a Szegedi Vadaspark örömmel biztosított helyszínt, ahol állatos érdekességekkel, a Bűnmegelőzési Központnak köszönhetően pedig változatos programokkal várták a kilátogató családokat. 2020. márciusa óta embert próbáló időszakon van túl az ország. A legnagyobb teher, nem kérdés, hogy az egészségügyben dolgozókra hárult. Nekik, és családtagjaiknak szervezett családi napot közös összefogással a Szegedi Vadaspark és a Szeged Első Lions Club, amely az egyik leghatékonyabb hazai jótékonysági szervezet, és minden fontos társadalmi ügyet támogat.  

A koronavírus okozta krízis kimerítő hónapjai után szombaton ajándékokkal és érdekes programokkal várták az egészségügyi dolgozókat a Szegedi Vadasparkban, ahol a Bűnmegelőzési Központtal közösen arra törekedtek, hogy egy valóban élvezetes programon vehessenek részt Szeged, Szentes, Hódmezővásárhely és Orosháza egészségügyi intézményeinek munkatársai. Az egész napos rendezvényre játékos feladatokkal, látványetetésekkel, hüllősimogatással, az X-Treme tánciskola növendékeinek táncbemutatójával, értékes ajándékokkal és bátorságpróbával is készültek a szervezők, mert abban már mindenki egyet ért, hogy a vendégek a legbátrabbak közé tartoznak.  

Nem maradhattak el az értékes ajándékok sem, amelyeket a rendezvény végeztével, 13 órakor sorsoltak ki az ázsiai elefántok háza előtti teraszon. Az ajándékokat az R-Coop Zrt, a Kabay Patika ,a NOÉ Egészségközpont, valamint a Proko Travel utazási iroda ajánlották fel. A Szegedi Vadaspark híres a természet védelmére tett erőfeszítéseiről, joggal tekinthetjük a fajok menedékének, és kiemelt hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra való nevelésre. Ezeket a törekvéseket a koronavírus okozta járványhelyzet még jobban felerősítette, és a Lions Clubbal, valamint a Bűnmegelőzési Központtal közös programjuk bizonyította, hogy mint a járványhelyzet esetében, a legnagyobb siker a közös összefogás erejében rejlik.

A Lions mozgalom ma mintegy 206 országban van jelen, ahol 46.000 klubban mintegy 1,35 millió tagot számlál a világ legnagyobb klub alapon szerveződő jószolgálati szervezete. Tevékenységükkel abszolút rászolgáltak arra, amit jelszavuknak választottak: „Szolgálunk”. A Szeged Első Lions Clubot 27 orvos és üzletember alapította még 2001. június 16-án, mely idén ünnepli 20. évfordulóját. Jótékonysági tevékenységükkel több mint 200 millió Forintot adományoztak arra rászoruló, halmozottan sérült gyermekeket nevelő intézményeknek, családoknak.
(Webrádió)

Címkék

Szeged Első Lions Club Szegedi Vadaspark

Galériánk

SZELC-20210619 SZELC-20210619
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!