Cser-Palkovics András: sajnálom, ha a KDNP tagjait megbántottam

Belföld, 2024.06.13

Cser-Palkovics András sajnálatát fejezte ki, ha egy megjegyzésével a KDNP tagjait megbántotta, ez nem állt szándékában - írta Székesfehérvár fideszes polgármestere Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek, a KDNP elnökének írott levelében.

Cser-Palkovics András a KDNP sajtóosztálya által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott levélben felidézte: előző nap egy konferencia résztvevőjeként kapott egy kérdést a KDNP helyi szerepvállalásával kapcsolatban, amire sajnos egy túl sommás választ adott, mely a sajtó kontextust nélkülöző és bántóan keretező tálalásában az Ön és a KDNP számára rosszul eshetett.

"Ezúton is megkövetem tehát Miniszterelnök-helyettes urat és a KDNP azon tagjait, akik a kereszténydemokrácia és a kereszténység értékeit méltón és aktívan igyekeznek képviselni" - fogalmazott a székesfehérvári polgármester.

"Pártjaink országos szövetségére való tekintettel is, valamint Székesfehérvár, mint a magyar kereszténység egyik bölcsőjének polgármesterként is sajnálom, ha esetleg Önt vagy a KDNP tagjait megbántottam, ez nem állt szándékomban" - tette hozzá.

Ugyanakkor jelezte: azon álláspontja mellett kiáll, hogy a KDNP egykor sokkal aktívabb szerepet vállalt a fehérvári közéletben és a közösségi életben, amelyet meggyőződése szerint újra fel kellene vállalnia a helyi, regionális tagságnak és támogatóknak.

Egyúttal kifejezte készségét, hogy ha a "KDNP megújítaná szerepvállalásának karakterét és mélységét Székesfehérvár közösségi életében, mindig partnerként számíthatnak rám!"

A levél elérhető a KDNP oldalán, az alábbi linken: https://kdnp.hu/hirek/cser-palkovics-andras-levele-semjen-zsoltnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!