Csökkenti szegedi árait a BOLT taxi

Belföld, 2023.05.23

A BOLT kommunikációs partnere közleményt juttatott el szerkesztőségünknek, amelyben felhívja a figyelmet a BOLT taxi szolgáltatás árainak csökkentésére Szegeden. Az akció 2023 év végéig érvényes.

Bolt app Az egyedülálló árcsökkentési kampány az év végéig tart és mindössze 390 Ft/km viteldíjat jelent. A BOLT koncepciója, hogy gyorsan és biztonságosan szállítsa utasait, valamint az is, hogy a taxizás ne kiváltság vagy luxus legyen. A BOLT ezen irányelvek mentén csökkentette árait, hogy a helyi lakosok mindössze 390 Ft-os díjjal utazhassanak. Mint írják a BOLT taxiszolgáltatása Budapesten piacvezető, vidéken pedig folyamatosan terjeszkednek. Számos előnyük között említik, hogy a felhasználók egyszerűen, néhány kattintással és gyorsan rendelhetnek taxit. Mint írják a sofőrök megbízhatóak és barátságos hozzáállásukról ismertek, akik maximálisan figyelembe veszik az utasok igényeit.  

A többi szegedi taxi társaságnál a kilométerdíj jelenleg általában 490 Ft, azonban a viteldíjat nem csak ez határozza meg. 
(Webrádió)

Címkék

BOLT Taxi Szeged Árcsökkentés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!