Csongrád-Csanád vármegyében is "áradt" a TISZA, több településen is beszédet mondott Magyar Péter

Belföld, 2024.05.21

Csongrád-Csanád vármegye hat településén is kampányolt pünkösdhétfőn Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke, melynek keretében a megye két legnagyobb városába, Hódmezővásárhelyre és Szegedre is ellátogatott.

Magyar Péter
Csongrádon kezdte programját a politikus, majd Szentes és Mindszent után Hódmezővásárhelyen mondott lelkesítő beszédet a Kossuth téren. A TISZA Párt alelnökét a jelenlegi polgármester, Márki-Zay Péter köszöntötte, sőt város első embere arra sem volt rest, hogy egy bekiabáló idős férfit lecsitítson, aki megzavarta Magyar Péter beszédét, de a politikust nem tudta kizökkenteni a szerepéből, így jobbnak látta hallgatni.  Szegedi beszéde előtt Magyar Péter a FOKA szabadstrandra is ellátogatott, ahol szintén több százan várták. A TISZA Párt alenökének is várnia kellett, még pedig Nagy Ervinre, hogy együtt lapátolhassanak egy kajakban a Tiszán. Itt is kisebb intermezzo történt, mégpedig Szabó Bálint, volt szegedi önkormányzati képviselő ismerőse szeretett volna aláíratni valamit Magyar Péterrel, amelyet a politikus elutasított.

  

Magyar Péter egyébként visszatérő elemként mindig azt a 40 ezer milliárd forintot olvassa a kormány fejére, amelyet a regnálása 14 éve alatt elköltött, amelyből mint a politikus kifejtette, jobbára a nemzeti tőkésosztály járt jól, különös tekintettel a miniszterelnök szűk környezetére, utalva a vejére, a lányára, sőt Mészáros Lőrincre is.  

Magyar Péter felhatalmazás esetén azonnal nekilátna többek között az oktatás, az egészségügy, valamint a gyermekvédelem rendbetételéhez, hiszen ezek állapota jelenleg siralmas.


Sőt a politikus azt is belevetetné az alaptörvénybe, hogy egy miniszterelnök mindössze két cikluson keresztül tölthesse be pozícióját.  

Hódmezővásárhelyen több száz, míg Szegeden több ezer ember gyűlt össze, hogy meghallgassa Magyar Péter beszédét, szinte teljesen megtelt a Dóm tér. Politikai rendezvényen ennyi embert régen nem lehetett látni Szegeden.

Magyar Péter mellett felszólalt a TISZA Párt két európai parlamenti képviselőjelöltje, Tarr Zoltán református lelkész, valamint Dr. Kulja András sebész szakorvosjelölt, valamint egészség edukációs tartalomgyártó is. Egy nő rosszul lett a tömegben, ezért Kulja Andrásnak félbe kellett szakítania a beszédét, hogy mint orvos segítséget nyújtson.

Magyar Péter megválasztása esetén a mostanihoz képest teljesen más diskurzust ígért a hallgatóságnak és arra kérte az embereket, hogy amennyiben szeretnének gyökeres változást, szavazzanak a TISZA Párt jelöltjeire. A politikus egyébként azonnal csatlakozna a európai ügyészséghez és zéró toleranciát hirdetett a korrupcióval minden formájával szemben.  

(Webrádió)

Címkék

Magyar Péter Hódmezővásárhely Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!