Csütörtökön indul a retro őrület Szegeden

Belföld, 2021.07.31

Több mint egy év kihagyás után augusztus 5-7. között rendezik meg ismét a népszerű DejaVu Fesztivált Szegeden.

Deja-Vu-Fesztivál-2021-Program A 3 napos rendezvény a '90-es és 2000-es évek legendáit hozza el  a megyeszékhelyre, a helyszín ezúttal is az Újszegedi Partfürdő lesz. Az idei fellépőket még soha nem láthatta a szegedi közönség és olyan kultikus zenei formációk lépnek fel a partfürdőn,  mint a t.A.T.u. feat Julia Volkova, a Basshunter, a Groove Coverage, Danzel, Cascada vagy éppen Whigfield. A külföldi sztárfellépők mellett természetesen hazai kedvencek is tiszteletüket teszik a fesztiválszezon nyitányát jelentő zenei programsorozaton.

„Sok száz rendezvénnyel és több évnyi tapasztalattal a hátunk mögött azt gondolom, hogy 2021-ben a DejaVu Fesztivál kicsit olyan lesz nekünk szervezőknek, mintha valami teljesen újat alkottunk volna Nektek. Izgatottunk várjuk a kapunyitás pillanatát, a fesztiválélményeket, az elkapott boldog pillantásokat - olvasható a szervezők közleményében.

Az idei évben számos környezettudatos és egészségvédelmi újítással készültünk: REpohár rendszert vezettünk be és érintésmentes fizetőrendszert alakítottunk ki hogy minél kevesebb legyen az érintkezések száma. ” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója.

Az időpont tehát 2021. augusztus 5-6-7-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott és vagy 2020-as átregisztrált jegyek. FONTOS, hogy a fesztiválon csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt! Jegyek a rendezvényre korlátozott számban még elérhetőek a www.dejavufesztival.hu oldalon.

(Webrádió)

Címkék

Deja Vu 2021
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!