Dilatációs munkálatok a szegedi Bertalan hídon

Belföld, 2023.07.18

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint két, Csongrád-Csanád vármegyében található hídon is munkálatokat végeznek majd a szakemberek a napokban.

Bertalan híd A szegediek számára a Bertalan hídon ismét szükségessé vált munkálatok a fontosabbak, hiszen a forgalmas átkelő dilatációs szerkezetének javítását fogják végezni július 20-án, csütörtöktől és az előzetes tervek szerint 1 hétig fog majd tartani. A közút tájékoztatása szerint a munkálatok miatt a Szeged irányából Újszeged felé mindkét jobb oldali forgalmi sávot lezárják, ezért a javítás ideje alatt irányonként csak egy-egy sávon haladhat a forgalom. A közleményben ugyanakkor megjegyzik, hogy a munkálatok a híd gyalogosforgalmát nem érintik.

2023. július 18-tól, keddtől a Csongrád utáni Tisza-hídon is munkálatokat végeznek a szakemberek. Az átkelőn szintén a dilatációs szerkezet javítása zajlik, csakhogy ez esetben ezt a kivitelező garanciában végzi. Mint a közút közleményében olvasható, a munkálatok félpályás útzár és jelzőlámpás forgalomirányítás mellett fognak zajlani. A javítási munkálatokkal az előzetes tervek szerint 2 hét alatt szeretnének végezni.

A javítási munkálatokat mindkét esetben külső szakkivitelezők végzik, a közlekedőknek a fent említett időpontokban hosszabb menetidővel kell számolniuk.  
(Webrádió)

Címkék

Dilatációs munkálatok Bertalan híd Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!