DK: dupla gázáremelés következik

Belföld, 2022.08.09

Elutasította a "dupla gázáremelést" keddi online sajtótájékoztatóján Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője, aki szerint "ebben a helyzetben nemhogy kétszer, de egyszer sem lenne szabad a kormánynak rezsit emelnie".

Arról beszélt: a Technológiai és Ipari Minisztérium közléséből az derült, ki, hogy újabb áremelést hajt végre a kormány "a fűtési szezon felpörgésekor", így a szeptemberben hétszeresére, 732 forintra emelt gázár októbertől 752 forint lesz.

Az ország még fel sem ocsúdott abból, hogy Orbán Viktor hazudott a választási kampányban, és a választás után rögtön megszorításokat és rezsiemelést jelentett be, most pedig már nyakon is öntöttek minket egy újabb adag feketelevessel, a dupla gázáremeléssel - fogalmazott az ellenzéki politikus.

A most bejelentett és a korábbi rezsiemelések visszavonását sürgette Kálmán Olga, mondván, ezek az intézkedések a legsúlyosabb csapást jelentik a magyar családok számára, hiszen azok legfeljebb ötöde fér majd csak bele az "átlagfogyasztásnak hazudott" hatósági áras kvótába. Szerinte így sokakon eluralkodott már a rezsipánik.

A Fidesz 12 év alatt szétlopta az országot, hazudott a választás előtt, átverte a magyarokat, most pedig ötletszerűen, egyik napról a másikra vet ki brutális megszorító intézkedéseket - jelentette ki a DK politikusa.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!