Drimba Tibor vezetésével alakult KDNP-alapszervezet Maroslelén

Belföld, 2022.10.21

Drimba Tibort 3 éve választották meg a település élére, akkor még mint független jelöltet. A polgármester vezetésével most KDNP-alapszervezet jött létre Maroslelén.

Maroslele KDNP
A maroslelei szervezet Polner Eörs, a KDNP megyei elnöke, valamint Haág Zalán megyei szervező részvételével alakult meg október 20-án.

Drimba Tibort három éve választották meg Maroslele polgármesterévé, akkor még független jelöltként.

Ez elegendő idő volt arra, hogy bizonyítsam, a fejlődés függetlenként is elérhető. Térségünk országgyűlési képviselője, Lázár János miniszter úr és a megyei közgyűlés részéről Gémes László elnök úr a kezdetektől támogatta munkámat - fogalmaz a település első embere.

Drimba Tibor - azonosulva a kereszténydemokrácia eszmeiségével és a párt céljaival - a jövőben a Kereszténydemokrata Néppárt tagjaként kívánja folytatja munkáját. 2022. október 20-án ugyanis megalakult a KDNP maroslelei szervezete, mely Drimba Tibort egyhangúlag elnökévé választotta, a titkári feladatokkal pedig Nagy-György Gábort bízta meg.

Megköszönve a bizalmat, igyekszem továbbra is a településen élők érdekeit szem előtt tartva úgy dolgozni, hogy a KDNP maroslelei szervezete elnökeként közösségünket még jobban összekovácsoljam! Maroslele fejlődése, kulturális örökségének megőrzése és a családból hozott értékrend átadása gyermekeink és a jövő számára kötelező feladatunk! Polgármesterként - a helyi szervezetünk tagjai, valamint képviselőtársaim nevében is - ígérem, hogy ezekért továbbra is mindent megteszünk! - mondja Drimba Tibor, Maroslele immár KDNP-s vezetője.
(Webrádió)

Címkék

Maroslele KDNP Drimba Tibor
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!