Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye

Belföld, 2021.11.28

(OS) - Nem támogatja Székely Sándor kötelező oltásokról szóló parlamenti javaslatát a Mi Hazánk.

A baloldal a kormánypártokkal karöltve erőlteti a kötelező covid-oltást. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi az oltások kötelezővé tételét, az emberek szabadságát nem korlátozhatja ilyen mértékben a hatalom! Nem támogatjuk tehát szavazatunkkal ezt a parlamenti javaslatot sem. Elég a zsarolásból, nem kérünk a kötelező oltásból!

Most már ötéves kortól kezdik oltani a gyerekeket is Magyarországon, ezt jelentette be Orbán Viktor, ami ellen tiltakozik a Mi Hazánk. Mindaz, amit korábban a kormány és "szakértői" mondtak a vakcinákról, nem volt igaz: azt hazudták, hogy csak egy-két napig tartó mellékhatásai vannak, és élethosszig véd. Most már kiderült, hogy nem így van, ám az oltásokért még mindig nem vállalnak felelősséget sem a gyártók, sem az azt kötelezően előíró kormányok, és ezzel akarják már a gyerekeket is oltani.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi a gyerekek oltását, pedig Orbán Viktor már áprilisban jelezte: nekik kötelezővé teheti a kormány. Felháborító, hogy már most is megkülönböztetik a gyerekeket, diákokat aszerint, hogy be vannak-e oltva vagy sem, és kérdés, mi lesz még ennek a vége...

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese



Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!