Easy Life az Easy Life tálakkal!

Belföld, 2020.07.16

A tudatosság egyre nagyobb szerephez jut, egyre tudatosabbak a különböző szervezetek, az egyes márkák, de tulajdonképpen az emberek is.

Zöldlevelecske Életünk megannyi területére beférkőzte magát a fogalom, azonban a legtöbben a táplálkozással hozzák összefüggésbe. Szerencsére könnyen kialakíthatsz egy “Easy Life” életfilozófiát étrendedben, és ehhez még csak le sem kell mondani az ínycsiklandozó falatokról! Hogyan? Salátákkal!

A tudatos élet és a saláták

A tudatos táplálkozás egyik alappillére a salátafogyasztás, mivel számtalan jótékony hatást fejt ki egészségünkre. Támogatja az anyagcsere-folyamatokat, segíti a vérkeringést, valamint olyan alapvető vitaminokban és antioxidánsokban is gazdag, amelyek szervezetünk alapvető működési mechanizmusának alapkövei.

A saláta további számos betegséget érintő értendben jelen van, mint például az inzulinrezisztencia különleges étrendjében. De a diétázók szintén fogyaszthatják őket. Most ráadásul végre van egy hely, ahol olyan salátákkal találkozhatsz, amelyekkel jól is lehet lakni!

Salátaműhely ínyenceknek!

Hallottál már a szegedi Zöldlevelecske Salátaműhelyről? Ha kíváncsi vagy, hogyan vásárolhatsz egyszerre diétás és bőséges salátát, akkor mindenképpen ki kell próbálnod egyszer e helyet! Itt a salátakülönlegességeken felül még Te magad is összeállíthatod az egyedi salátádat! Ráadásul a rendeléstől számított 50 percen belül kézhez is kapod azt.

Itt minden saláta friss, nem szerepelnek a kínálatban előre elkészített saláták! Az összetevők 90%-a a környék családi gazdaságaiból származik, és minden alapanyagot alaposan átválogatnak. Ezenfelül 100%-ban magyar, jobban mondva; szegedi tulajdonú a vállalkozás. A salátákon kívül szemet és pocakot gyönyörködtető, bőséges Easy Life tálak is várják a vendégeket!

Könnyedebb étek, könnyedebb élet

Ezek az ételkülönlegességek bárkit elvarázsolnak egy szempillantás alatt, ezt mindjárt Te is meglátod! Kezdjük a Shimeji nevezetű tállal, amely sült tofuból, jázminrizsből, shimeji gombából és snidlinges omlettből készült.

De megemlíthető a Bradan tál is, amin a kuszkusz, a lazac, a zöldspárga és a krémes hollandi mártás is helyet kap. A Melanzane nevű különleges tál pedig padlizsánkrémből, sült kaliforniai paprikából, sült padlizsánból, salátamixből, jázminrizsből, gránátalmából és csirkemellből áll.

Végül, de nem utolsósorban ismerkedj meg Pabloval is, aki nem egy klasszikus szappanopera szereplője, hanem egy egyedi Easy Life tál neve. Ennek összetevői között ott van a céklás humusz, a salátamix, a quinoa, a magmix, a fekete szezámmag, a csirkemell és a gránátalma is.

(Webrádió)

Címkék

Zöldlevelecske Salátaműhely
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!