Egy férfit meglopott, egy panzióból pedig a tévét próbálta meg elvinni egy páros Szegeden

Belföld, 2024.01.02

Csalás, illetve lopás bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt indított eljárást egy páros ellen a Szegedi Rendőrkapitányság, akik lopott bankkártyával próbáltak fizetni, valamint szállásadójukat is megpróbálták meglopni.

Rendőrség
A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság adatai szerint a 35 éves nő december 29-én megszólított egy férfit, majd mintha ismerné szóba elegyedett vele. A nő többször is hozzáért áldozatának ruhájához, majd a kabátja belső zsebéből kivette a pénztárcáját, amelyben benne voltak az iratai is. A nő ezután megpróbált a lopott bankkártyával fizetni a tettestársával, egy 37 éves férfivel az egyik üzletben, azonban a terminál elutasította a tranzakciót.  

Később az is kiderült, hogy a páros megpróbált egy televíziót is ellopni szállásadójuktól. Miután a lopás nem sikerült a páros távozott a panzióból, csakhogy a 3 eltöltött éjszaka helyett csak kettő árát fizették ki.  

A rendőrök miután azonosították, elfogták a párost, akiket a nyomozók a Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!