Egy finom és különleges ajánlat teával!

Belföld, 2021.01.17

Szereted a teát? Szereted a forralt bort? És párosítva egyben a kettőt?Külön-külön már bizonyára fogyasztottad, akár egy hosszú téli estén otthon elkészítve, vagy sétálva egy karácsonyi vásár forgatagában?

Fekete tea
De egybefőzve, egyben elkészítve még nem találkoztál vele! Hidd el, érdekes és melengető érzést kelt e párosítás!Mielőtt a fenti kérdésekre választ adnál, lépj be a Teanet.hu weboldalra! Azért ajánlom, mert ezen a lapon bő választékot találsz prémium teákból, teafajtákból, napszakokra bontottan, vagy éppen ünnepi ajándékcsomagokba válogatva, és a teakészítéshez használható eszközöket is megtalálhatod a webáruház kínálatában.

Teanet.hu – teák széles kínálata

Az oldalra érkezve, elsőként az 

  • Akciós termékek fiókját találod, szebbnél szebb teákkal, filteres és teapiramis kiszerelésben. Majd a 
  • Teafajták következnek, ahol a prémium teák széles palettája lelhető fel, melyek akár hangulatodnak kedvező teakeverékek is lehetnek, így a zöld teák, az aromás gyümölcsteák, a jól ismert fekete teák, a kivételes matcha és rooibos teák. Valamint jázmin teák, a mindennapokról ismert Earl Grey és kamillateák és üdítő hatású koffeinmentes teák is kaphatók.  
  • Az ajándékcsomagok fiókban olyan válogatásokat találsz, melyek minőségi és ízes teákból kerültek összeállításra. Ezek kiválóan alkalmasak arra, hogy örömteli pillanatokat szerezzenek a teakedvelő megajándékozottnak.
  • A teakiegészítők rovatban olyan eszközöket találsz, amelyek segítségével valóban egyedi élménnyé teheted teázásodat, napszaktól függetlenül. Így válogathatsz a szűrők, a filterek, a teakiöntők és a csészék között. Valamint olyan szempontot is figyelembe vehetsz, hogy milyen anyagból készültek legyenek ezek, porcelánból, öntöttvasból, üvegből, vagy rozsdamentes acélból.
  • Márkáink cím alatt sorakoznak azon színvonalas gyártók, melyek termékeit forgalmazza a cég.
  • Teák fogyasztás szerint kategória tartalmazza azokat a válogatásokat, amelyeket abból a célból fogyaszthatod, hogy minél jobb élményben legyen részed. Itt különféle kiszerelésben lelhetők fel a reggeli, az étkezés utáni, a délutáni és esti alkalomra ajánlott teák sora.

Következzen a címben említett finom és különleges ajánlat!

Talán már kiderült, hogy ez nem más, mint a tea és a bor forrón elkészített párosítása. A címsor jobb szélén leled meg a Blog rovatot, ahol egy könnyen elkészíthető recept áll rendelkezésedre.

Alapja száraz vörösbor, valamint az erősebbre főzött gyümölcs-, vagy fekete tea. Ezekhez kerülnek hozzáadásra a finom fűszerek. Természetes vagy mesterséges édesítő is kerül bele. Összeforralás után, az ízek összeérése érdekében kicsit pihentetni szükséges.  

Ezután nincs más hátra, mint élvezni e különleges, újszerű párosítás nyújtotta kellemes érzéseket. Új ízvilágot tapasztalhatsz, amennyiben hűtve fogyasztod.

Próbáld ki ezt a receptet, s válogass a Teanet.hu oldalon fellelhető prémium teák sorából!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!