Egy hamburgerezővel kevesebb van Szegeden

Belföld, 2022.10.11

Hétfőn teljesen elbontották a több évtizedes múltra visszatekintő Mars tér 17. szám alatt található hamburgerezőt.

Elbontott hamburgerező
Gyakorlatilag már csak az alapja látszik annak a hamburgerezőnek, amely hosszú évekig szolgálta ki az éhes fiatalokat és azokat, akik megfordultak a Mars téri buszpályaudvaron vagy csak éppen a közelben akadt dolguk és beugrottak egy hamburgerre vagy egy hot-dogra. Az egykor szebb napokat is megélt bódét úgy tudjuk mintegy négy nap alatt bontották el teljesen, amely végül hétfő este fejeződött be, akár csak a hamburgerező története. Igaz én nem sokat fordultam meg a vendéglátóhelyen, de emlékszem néhány alkalomra, amikor a Sing-Singből hazafelé menet megálltunk egy hamburgerre, és ez még bőven a kétezres évek elején volt.  

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy miért bontották el a Mars tér látképéhez szervesen tartozó vendéglátóhelyet, van aki a Nébih-et emlegeti, megint mások rendezési tervet hallottak, amelynek útjában állt a bódé. A hamburgerezőnek egyébként a közelben volt egy kisebb raktára, ahol még kint van a cégtábla, de el van kerítve, hiszen az egész épület elég romos állapotban van jelenleg. A cégtáblán még jól olvasható a Hambi-Bambi felirat.  

Aki hiányolná a Mars téri 17. szám alatt korábban működő hamburgerező ízeit, annak jó hírünk van, úgy tudjuk a tulajdonos az Olajbányász téren is visz egy hasonló profilú vendéglátóhelyet. A cikkünket frissítjük, amint biztos információkat tudunk meg a bontás okairól.
(Webrádió)

Címkék

Mars téri hamburgerező Hambi-Bambi

Galériánk

Elbontott hamburgerező Elbontott hamburgerező
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!