Egyelőre még csak tájékoztatnak a parkolási rendről a Temesvári körúti Coop-nál

Belföld, 2024.05.06

Portálunk információja szerint május 13-án hétfő reggel 6 órától válik fizetőssé a Temesvári Coop Szuper Áruház mellett parkoló, de egy óra használat a vásárlók számára ingyenes.

Parkolás Temesvári körúti Coop Jól látható piros táblát helyezett el a Coop Szeged Zrt. a Temesvári körúti Coop parkolóban, amelyen az látható, hogy az 1 órát meghaladó parkolásért a továbbiakban bizony fizetni kell. Ez azért is meglepetés, mert portálunk közel 1 hónappal ezelőtt érdeklődött az egyik dolgozótól a parkoló fizetőssé tételéről, de akkor még nem tudtak erről semmit.  

A Coop Szeged Zrt. egyik biztonsági embere ül az áruház parkolója mellett és érdeklődés esetén tájékoztatja az autósokat arról, hogy a parkolás jövő hét hétfőtől fizetőssé válik, amennyiben meghaladja az egy órát. A parklóban a különbség a korábbi állapothoz képpest nagyon szembetűnő, hiszen a Coop melletti parkoló szinte üres volt hétfő reggel, míg korábban vadászni kellett a helyeket. Úgy tudjuk volt olyan, közelben lakó autós, aki három járművét is a Coop melletti parkolóban "tárolta". Az biztos, hogy az áruház körül lévő parkoló látványosan megteltek, volt aki a biciklitároló előtt hagyta járművét.  

A Temesvári körút 34. szám mellett található magánterületen az első óra parkolás a vásárlók részére ingyenes, 1 és 2 óra között 2500, míg 2 órát meghaladó parkolást követően 5000 forintot kell fizetni. Érdemes figyelni, hiszen az éjszakára bennhagyott autók esetén 5000 forint a napidíj az óradíjon felül. Fizetni viszont csak május 13-a után kell.

 

(Webrádió)

Címkék

Coop Szuper Áruház Temesvári körút 34. Fizetős parkolás

Galériánk

Parkolás Temesvári körúti Coop Parkolás Temesvári körúti Coop
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!