Elegancia és stabilitás – bemutatkozik a gondozásmentes acélkerítés

Belföld, 2019.09.17

Amikor eljön az idő, hogy családi házunkat vagy telkünket körbekerítsük, számos kerítés megoldás közül választhatunk.

Nívókerítés Érdemes azonban néhány szempontot alaposan mérlegelnünk, mielőtt végleges döntést hoznánk. Milyen anyagból legyen a kerítés? Fontos-e számunkra, hogy területünkre ne lássanak be? Modern vagy klasszikus megjelenés áll hozzánk közelebb? A sok kérdés mellett két dologban biztosak lehetünk: egy kerítés legyen szép és stabil. Szép, mert lakókörnyezetünk egyik meghatározó eleme, és stabil, mert nyújtson védelmet és határozott jelölést a kinti és a magánterület között.

Vállalható kompromisszum

Az általánosan elterjedt fakerítés mellett egyre többen választanak más megoldást, ha területük körbekerítéséről van szó. Tény, hogy a fa természetes szépsége divathullámokon átívelő állandóságot jelent. Emellett viszont a fa folyamatos kezelést igényel, és ez a kerítés esetében sincs másképp.

Az akár évenkénti gondozást, csiszolást és festést nem tudjuk megspórolni, és ez a munka az időnket sem kíméli. A nap és az időjárás is kikezdi a felületet, ami által a szerkezet is károsodik. Ha nem szeretnénk a karbantartással bajlódni, de fontos számunkra az elegancia és a fa szépsége, akkor válasszuk a fahatású acélkerítést!

Acélkerítés

Az acélkerítés elemei a leendő tulajdonos elképzelései és elvárásai szerint kerülnek legyártásra. 3 méterig, milliméter pontosra vágva, a megrendelő által megadott méretben készülnek az acéllécek. A méret mellett a színekben is nagy a mozgástér. A fa, antik és homogén színek között számos árnyalatot találunk, így a kerítést könnyen igazíthatjuk ízlésünkhöz, házunk stílusához. A lécek mindkét oldalukon színezettek. Az elrendezés történhet vízszintes és függőleges rendben, illetve sorolt vagy hézagos elrendezésben. A felületkezelésnek köszönhetően a kerítéslécek UV-védelemmel vannak ellátva, és ellenállóak a csapadékkal és széllel szemben. A kerítés évek múltán is eredeti szépségében és állapotában marad.

Személyes meggyőződés

Ha a kerítésekkel kapcsolatban szeretne még tájékozódni, akkor lehetősége van arra, hogy személyesen is felvilágosítást kapjon. A cég bemutatótermében, és számos referenciahelyen is megtekinthetők a kerítések. Bárhol is járunk az országban, ne lepődjünk meg, hogy egyre több helyen találkozunk a NÍVÓ gondozásmentes acélkerítéseivel. Népszerűsége érthető: könnyen és gyorsan felszerelhető, szerkezetileg és kivitelezésben is rendkívül stabil. Az egyedi méretre vágás és a széles színválaszték is vonzó azok számára, akik az egyéni megoldásokat keresik. A rendelés menete is egyszerű: a helyszíni felmérés után a szakemberek árajánlatot készítenek. A megrendelés után a cég saját gyárában gyártják az acélléceket. Igény szerint a kiszállításról és a kerítés megépítéséről is gondoskodnak.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!