Elegáns dekoráció a modern lakásokba

Belföld, 2020.10.16

Otthonunkat folyamatosan szépítgetjük, újítgatjuk, csak hogy még komfortosabban érezzük magunkat benne.

Vászonkép De mi a helyzet akkor, ha egy igazán elegáns és modern lakásba keresünk egy ugyanilyen stílusú dekorációt? Engedjük szabadon a fantáziánkat, és válasszuk a lakásunkhoz illő különleges megoldást!

Stílusos vászonképek

Otthonunkat saját ízlésünk szerint formáljuk. Ahhoz, hogy lakásunk igazán modern legyen, az elemeket egyesével választjuk ki, méghozzá úgy, hogy a bútorok, a falak, a padló, a szőnyeg és minden apró kiegészítő harmonizáljon egymással. Amikor már úgy gondoljuk, hogy már minden megvan, akkor jut eszünkbe, hogy még valami hiányzik, amivel például otthonosabbá és dizájnosabbá tehetjük a kissé egyhangú falakat. Ahhoz, hogy ne rontsuk el a tökéletes összképet, igyekeznünk kell olyan megoldást választani, amely stílusos, egyedi, de mégis elegáns. Erre pedig mi sem lehet jobb megoldás, mint egy vászonkép.

A vászonkép egy nyomtató segítségével készül. A nyomtató egy festővászonra nyomtatja a kívánt képet úgy, hogy a vászont egy tekercsre tekerik fel, és a nyomtatófej így jobbra és balra mozog. Ezáltal lesz gyönyörű színes a vászon. Végül a képet igény szerint vakrámára feszítik, hogy egyszerű legyen a falra helyezése, és évekig tartós maradhasson.

Amennyiben úgy gondolod, a te lakásodhoz is illene egy elegáns vászonkép, látogass el a vaszonkep.hu oldalára!

Mitől válik elegánssá?

Ha nem szeretnél bajlódni az ócska fényképkeretes megoldásokkal, viszont mégis szeretnéd feldobni nappalidat valami igazán különlegessel, akkor jó helyen keresgélsz. Manapság már nem divat sem a poszter, sem a képkeret. Ha viszont mégis szívesen látnál egy-egy tájképet vagy családi fotót a falon, arra van egy különlegesebb megoldás is, méghozzá a vászonkép. A vászonképek eleganciáját stílusuk adja. Többféle stílusú vászonképet különböztethetünk meg, azonban most a három legnépszerűbbet és legstílusosabbat emelnénk ki.

A többrészes vászonkép egy általad kiválasztott kép több részben való megjelenítése. Ennél a variációnál eldöntheted, hogy hány részre szeretnéd bontani a képet. A legtöbben a 3-6 részes felbontás mellett döntenek, ami igazán különleges, és remekül mutat például egy nappali, egy konyha vagy akár egy hálószoba falán is.

A mozaik vászonképek előnye, hogy rengeteg képet tehetsz a vászonra, hiszen ettől egyedi ez a megoldás. Különlegességét az adja, hogy a több apró képecske végül egy nagy egész képpé tevődik össze.

A montázsképeknél az előzőhöz hasonlóan sem kell azon gondolkodnod, hogy melyik kedvenc képedet válaszd ki, ugyanis itt is több képet helyezhetsz a vászonra. Ennél a stílusnál dönthetsz az egyes képek nagyságáról, elhelyezkedéséről és formájáról.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!