Elfogytak az elővételes bérletek a szegedi DEJA VU FESZTIVÁL-ra!

Belföld, 2022.05.11

Óriási az érdeklődés, máris elfogytak az elővételes bérletek Szeged legnagyobb szabadtéri múltidéző rendezvényére, a DEJA VU Fesztivál-ra.

Deja Vu 2021 - Culture Beat
2022. június 3-4-5-én Szegeden a Deja Vu Fesztivál nyitja meg a fesztiválszezont a városban! A tavalyi nagysikerű fesztivál után már most kijelenthető, minden eddiginél nagyobb érdeklődésre lehet számítani, mivel a fesztivál előtt majdnem egy hónappal, elfogytak a fesztiválra kapható elővételes bérletek - tájékoztattak közleményben a szervezők.

„Nagyon örülünk, hogy ennyire várják az emberek a fesztivált! 1 éve azon dolgozunk munkatársaimmal, hogy megháláljuk ezt a szeretetet, amit a vendégeinktől kapunk, ezért már most megígérhetem, hogy aki a pünkösdi hosszú hétvégén ellátogat a DEJA VU Fesztiválra, minden eddiginél nagyobb és látványosabb fesztivállal találkozhat!” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója. 

Június 3-4-5-én összesen 11 világsztár teszi majd tiszteletét a fesztiválon a 90-es és 2000-es évekből! Arash, a La Bouche, Kate Ryan, Lou Bega, Alexandra Stan, Basshunter, a Masterboy, a Paradisio, Alex Gaudino, a Las Ketchup és Cascada!

Rajtuk kívül igazi hazai legendák is érkeznek, mint Korda György és Balázs Klári, a Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, DJ Dominique, Náksi Attila, Csordás Tibi, Bárány Attila, az Ufo Update, a Fresh, DJ Sterbinszky, Rakonczai Imre és még sokan mások!

Akinek már nem jutott elővételes bérlet a fesztiválra, az se csüggedjen, még elérhetőek napijegyek a rendezvényre, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes minél előbb beszerezni! 

2022. június 3-4-5-én a pünkösdi hosszú hétvégén tehát újra DEJA VU Fesztivál! A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping lesz. Jegyeket a www.dejavufesztival.hu odalon lehet vásárolni, vagy a Szeged Pláza Missy üzletében, és az Ifjúsági Házban! 

Tavalyi aftermovie az eseményről:

(Webrádió)

Címkék

DEJA VU Fesztivál Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!