Elhunyt Kovács László Stone (Frissítve)

Belföld, 2023.01.23

Információink szerint 63 éves korában elhunyt Kovács László szegedi énekes, akit sokan csak művésznevén, Stone-ként ismertek. A zenész többször is szerepelt az X-Faktor tehetségkutatóban.

Kovács László Stone Kovács Lászlót sokan ismerték és szerették Szegeden, amelyet Facebook profilja is bizonyít, hiszen az énekesnek már régóta a maximális 5000 fős az ismerősi köre. Meg nem erősített hírek szerint Kovács Lászlót már egy ideje kórházban kezelték, úgy tudjuk lélegeztető gépen is volt. Információink szerint Stone-nak a szívével voltak problémái.  

Az országos hírű énekesnek számos fellépése volt, sőt a Stone's zenekar még kézilabdás indulót is írt. A Pick Szeged csapatának írt dalt sokszor hallhatták a kézilabda rajongók felcsendülni az újszegedi Városi Sportcsarnokban. Az ötlet egyébként a kiváló zenész, Háló Pál fejéből pattant ki, Stone pedig felénekelte a dalt.  

Kovács László Szeged mellett a fővárosban is élt, de számos helyen megfordult külföldön is.  

Stone majdnem életét vesztette 56 éves korában, amikor Vietnámba tartott egy nyaralásra, majd trombózisa lett a jobb karjában. Néhány napig nem vett tudomást a vérrögről, de végül kénytelen volt segítséget kérni, ugyanis óriási fájdalmai voltak. Stone akkor elképesztő körülményekről számolt be, Vietnámban 3,5 centiméteres vérrögöt távolítottak el a karjából, majd Szegeden is folytatódott a gyógykezelése, tíz kilót fogyott akkor az énekes. A beavatkozás életmentő volt, hiszen Stone két ujja már befeketedett.   

Kovács László Stone szerette volna megnyerni az X-Faktor tehetségkutató showt, amelyhez 2012-ben állt a legközelebb, akkor az 5. helyen végzett. Kovács László imádott sportolni, gyakorlatilag egész életét végig kísérte a zene. Nyugodjon békében.

Fotó: Facebook

(Webrádió)

Címkék

Kovács László Stone
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!