Eljárás indult a Kárász utcai kutyatámadás ügyében (Frissítve)

Belföld, 2022.11.16

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a szombat esti kutyatámadás ügyében, amely a Kárász utcán történt.

Kárász utcai kutyatámadás Portálunknak egy szemtanú elmesélte, hogy amikor a helyszínre ért, már többen is "küzdöttek" a kutyával, amely járókelőkre támadt. Az általunk megkérdezett szemtanú csak egy megvadult kutyát látott, amelyet többen is megpróbáltak megfékezni, illetve egymásnak segíteni, mert járókelőknek ugrott. A kutya gazdája addig részen feküdt az egyik ház tövében, majd a ricsajra hirtelen felébredt és leszedte a megvadult ebet a járókelőkről. A helyszínre 4 rendőrautó és egy mentőautó is érkezett. Úgy tudjuk, hogy csak ketten sérültek meg, egy hölgy a karján. Az általunk megkérdezett fiatalember többször is szemtanúja volt annak, hogy a vélhetőleg hajléktalan férfi bántalmazza a kutyáját, így egyáltalán nem volt meglepve az állat agresszív viselkedése miatt.

Hangai József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársa kérdésünkre elmondta, hogy a helyszínre egy mentőkocsit riasztott a szegedi mentésirányítás, akik két könnyebb sérültet láttak el a helyszínen, majd további vizsgálatokra kórházba szállították őket.

Az interneten megjelent információkkal ellentétben a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított az ügyben.
(Webrádió)

Címkék

Kutyatámadás Kárász utca
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!