Elképesztő: Lopott, majd fizetés nélkül távozott egy szegedi csárdából is

Belföld, 2023.12.08

Lopás és személyi szabadság megsértése bűntettek miatt indult eljárás az ellen a szegedi férfi ellen, aki bűncselekmények sorát követte el 2023. év elején.

Rendőrség
A Szegedi Rendőrkapitányságra még 2023. február 16-án érkezett a bejelentés, mely szerint több kerékpárt is elloptak Szeged belvárosából. A tolvaj mindkét esetben hasonló módszert használt, a lezárt biciklik zárát levágta, majd elszáguldott a drótszamarakkal.  

Nem sokkal ezután az egyik szegedi csárdából érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, mely szerint két vendég nem tudja kifizetni az általuk elfogyasztott vacsora ellenértékét, amely több mint 30 ezer forintra rúgott. A helyszínre kiérkező egyenruhások csak a páros egyik tagját, egy nőt találták a helyszínen, aki elmondta, hogy sógorával az utcán futott össze, aki meghívta a csárdába vacsorázni. A faképnél hagyott nővel éppen kifelé tartottak a rendőrök, amikor felfigyeltek kettő, az étterem falához állítot kerékpárra, melyekről kiderült, hogy korábban lopták azokat, az elkövető pedig véhetően a sógor volt.  

Amennyiben ez nem lett volna elég, a gyanúsított férfi a csárdához egy taxit hívott, majd az egyik szegedi áruházhoz vitette magát, ahonnan mintegy 160 ezer forint értékben próbált meg termékeket ellopni, csakhogy a biztonságiak lefülelték. A fifikás férfi azonban kislisszolt a biztonsági helyiségből és a személyzetre zárta az ajtót.  

A szegedi férfit végül elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás és személyi szabadság megsértése bűntettek miatt indult ellene eljárás.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!