Elképesztően népszerű a Dugonics téri ALDI Szegeden

Belföld, 2023.10.27

Az ALDI saját közleménye szerint is élvonalbeli forgalmat bonyolít a Dugonics téren található ALDI áruház, ugyanakkor a többi szegedi üzletnek sem kell szégyenkeznie.

ALDI  Dugonics tér Nagyon jól döntött az ALDI akkor, amikor a Dugonincs téri beruházás mellett tette le a voksát, hiszen az ország egyik legjobb, portálunk információja szerint országos viszonylatban is második legforgalamasabb üzlete nyílt meg mintegy 1,5 évvel ezelőtt. A Tesco ugyanakkor bánhatja, hogy "feladta" a Domus áruházban lévő üzletét, hiszen az ALDI egyenesen szárnyal a helyén, ráadásul a jó eredmény eléréséhez alig több mint 1 évre volt csak szüksége a német diszkontláncnak.  

Amint arról portálunkon évekkel ezelőtt beszámoltunk, a Tesco 2021. augusztus elején zárta be végleg a kapuit, majd az ALDI teljeskörű felújításba kezdett és megnyílt egy széles választékkal rendelkező, kedvező árakkal csábító üzlet.  

Az ALDI egyébként kérdésünkre elismerte, hogy a Dugonics téri teljesít az egyik legjobban az országban, mint írták a Dugonics téri ALDI-üzlet országos szinten is kiemelkedő vásárlószámot mondhat magáénak, és élvonalbeli forgalmat bonyolít le. Az ALDI természetesen nagyon örül annak, hogy a szegedi vásárlók ilyen nagy számban térnek be az üzleteibe, különös tekintettel a Dugonics téribe. Mint írják, az áruházlánc minőségi kínálata és alacsony árai mellett azon dolgozik, hogy a jövőben is kiérdemelje és erősítse ezt a bizalmat.

Jelenleg egyébként négy ALDI áruház van Szegeden, a Móravárosi körúti, a Makkosházi körúti, a Kossuth Lajos sugárúti a Szeged Plazanál, valamint a már korábban említett rekorder Dugonics téri. Az ALDI valamennyi szegedi áruháza jól teljesít országos viszonylatban is előkelő helyet foglalnak el.  

Arra a kérdésre, hogy a német diszkontlánc tervezi-e további üzletek nyitását, az ALDI szűkszavúan válaszolt, melyből kiderült, hogy a vállalat jelenleg is tervezi, hogy a hozzá érkező vásárló igényeknek megfelelve tovább erősíti jelenlétét Magyarországon és folyamatosan keresi a fejlesztésre alkalmas ingatlanokat. A sejtelmes válaszból kiolvasható, hogy további ALDI üzlet(ek) is várhatók, amely nem lenne meglepő, hiszen mint arról korábban már írtunk, a Penny is terjeszkedik a megyeszékhelyen.  

Mint írták, az ALDI célja, hogy Magyarországon minél több vásárló számára tegye elérhetővé kiváló minőségű sajátmárkás kínálatát folyamatosan alacsony áron. Ez valóban igaz, hiszen tényleg széles kínálattal és kedvező árakkal várja a vásárlókat.

Fotó: Archív
(Webrádió)

Címkék

ALDI Dugonics téri ALDI

Galériánk

ALDI  Dugonics tér ALDI  Dugonics tér ALDI  Dugonics tér
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!