Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés

Belföld, 2023.02.06

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfő reggel megkezdődött a háromnapos stratégiai kormányülés a sopronbánfalvi kolostorban, az első téma a hajnali törökországi földrengés volt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés A kormányülés elején áttekintették, hogy Magyarország milyen segítséget tud nyújtani a földrengés sújtotta Törökországnak. E célból a kormány haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a török hatóságokkal - közölte Havasi Bertalan.

Hozzátette: a szerdáig tartó stratégiai kormányülés kiemelt témája Brüsszel szankciós politikája és az, hogy ennek káros hatásaitól, a szankciós inflációtól, a magas energiaáraktól hogyan lehet megvédeni Magyarországot.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!