Évértékelő - Orbán: Magyarország mindenek előtt

Belföld, 2020.02.16

Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban tartott vasárnapi évértékelő beszédében.

A kormányfő közölte, 2020 és 2021 a kormányzati munka, az országépítés folytatása lesz.

Úgy folyatta: "látjuk, hogy az ellenzék már most készülődik. Fű, fa, virág, tücsök és bogár is bekerülhet a csapatukba, csak valahogy visszakapaszkodhassanak a hatalomba. Már próbálgatják a közös szerelést is. Az eredmény még felemás, egészen avantgárd kombinációkat láthatunk. Alul kisnyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárványszínű kitűző".

"Az a feladatunk, hogy a nemzetet felkészítsük a következő években ránk váró nagy próbatételekre" - hangsúlyozta Orbán Viktor, úgy fogalmazva: "csak annyit akarhatunk, de azt akarjuk is, hogy a magyarok abban a jólétben és biztonságban élhessenek és gyarapodhassanak a saját hazájukban, amelyet megérdemelnek elődeink és a maguk munkájának s áldozatainak fejében".

Ilyen 100 év után itt állni annak bizonyítéka, hogy az Úristennek még tervei vannak ezzel az országgal. Illő tisztelettel csak annyit mondhatunk, készen állunk a hívásra, készen állunk a következő százéves utazásra - zárta szavait.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!