Felújítás miatt átmenetileg új helyszínen működik a Semmelweis Egyetem transzplantációs részlege

Belföld, 2022.04.11

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a Semmelweis Egyetem korrigálta az általa korábban közölteket, ezért a 9.12-kor kiadott, Felújítás miatt átmenetileg új helyszínen működik a Semmelweis Egyetem transzplantációs részlege című anyagunkat pontosítjuk. Az anyagban a költözés hónapja helyesen:



m á j u s



Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!



PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - Felújítás miatt átmenetileg új helyszínen működik a Semmelweis Egyetem transzplantációs részlege

Budapest, 2022. április 11., hétfő (MTI) - Májusban két ütemben költözik át a Külső Klinikai Tömbbe a Semmelweis Egyetem transzplantációs részlege, mert a jelenlegi, Baross utcai épületet felújítják - közölte az egyetem hétfőn az MTI-vel.

Azt írták: a transzplantációs és sebészeti tevékenység, valamint az ambuláns ellátás változatlan kapacitással működik majd az új helyszíneken, május 19-étől, illetve május 25-étől.

A transzplantációs sebészeti osztály a Semmelweis Egyetem központi betegellátó épületének (Üllői út 78/A.) harmadik emeletén kap helyet - május 19-étől - fekvőbetegellátási és belgyógyászati háttérrel, valamint vesedialízis-ellátással.

Második lépésben május 25-től az ambulanciák költöznek. A nefrológiai ambulanciák a központi betegellátó épület földszintjén található rendelési helyiségekben lesznek elérhetők.

Az átültetésre váró és a transzplantáció utáni gondozásban részt vevő májbetegeket ellátó májambulancia a Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika Üllői út 78. alatti főépületének földszintjén kap helyet két rendelőben, szintén változatlan kapacitással.

A sebészeti ambulanciák szintén az Üllői 78. szám alatt folytatják a rendelést.

A közlés szerint a nefrológiai és májambulanciák telefonos elérhetősége változatlan, a sebészeti ambulanciára a 20-825-9090-es számon lehet bejelentkezni.

A klinika transzplantációs részlegének jelenleg otthont adó 27 éves Baross utcai épület a felújítás és korszerűsítés után komfortosabb körülményeket biztosít majd a betegeknek, a magas színvonalú ellátáshoz a legjobb háttérrel. A költözést két hónapos előkészítő munka előzte meg - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!