Felújítás miatt bezárt a Rossmann a szegedi Árkádban

Belföld, 2024.06.02

Már több éve nem nyúltak hozzá érdemben, ezért esedékes volt, hogy megújuljon az Árkád Szegedben található Rossmann Drogéria Parfüméria.

Rossmann Árkád Szeged felújítás A felújítás a hét elején kezdődött, a rekonstrukció pedig több mint egy hónapig tart, az újranyitásra július 8-án hétfőn kerül sor. A Rossmannt az átalakítás idejére gipszkarton fallal vették körül, ahol jól láthatóan körbe is plakátolták, hogy az üzlet megújul.  

Az Árkád Szeged honlapján a német drogéria-lánc a felújítást azzal indokolja, hogy élmény legyen a vásárlás, a vásárlói igényekhez alkalmazkodva építik át, szépítik meg az üzletet.  

A Rossmann egyre bővülő kínálatában jelenleg mintegy 17 ezer termék szerepel, amelyből több mint 2500 saját márkanév alatt fut. Mint írják ezen utóbbi termékek azoknak lehet jó választás, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron.

Az Árkád Szeged földszintjén elhelyezkedő Rossmann tehát július 8-án nyitja ki újra kapuit, akkor már egy teljesen megújult enteriőrrel.  

Noha az Árkád Szegedben található Rossmann nagyon népszerű volt, azért erre a bő egy hónapra sem kell csüggedni, hiszen Szegeden még 5 helyen vásárolhatunk a német drogéria-lánc kínálatából, amelyek az alábbiak:

  • Szőregi út 80. (Szeged Nova)

    Budapesti körút 33-35.

    Tisza Lajos körút 49. (Centrum Áruház)

    Jókai utca 7-9. (Szeged Nagyáruház Passage sor)

    Kossuth Lajos sugárút 119. (Szeged Plaza)
(Webrádió)

Címkék

Rossmann Árkád Szeged Felújítás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!