Fidelitas-kongresszus - Újabb két évig Illés Boglárka az elnök

Belföld, 2021.11.20

Továbbra is Illés Boglárka a Fidelitas elnöke. Az ifjúsági szervezet szombati, XVIII. tisztújító kongresszusán újabb két évre megválasztotta az eddigi vezetőjét - olvasható a szervezet Facebook-oldalán.

A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa Beszámolójukból kiderül, hogy a Fidelitas legfőbb döntéshozó testülete hét országos alelnököt bízott meg az egyes szakterületek vezetésével.

A megválasztott alelnökök: Baczkó Norbert, Biró Marcell, Bóka Bence, Farkas Dániel, Hack Angelika Lilien, Kiss Norbert és Szabó Krisztián Szilárd.

A Fidesz ifjúsági szervezete szombaton tartotta tisztújító kongresszusát.
A rendezvényen beszédet mondott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a Fidelitas korábbi elnöke és több más politikus.

A kongresszus résztvevőit videóüzenetben köszöntötte a kormány több tagja és a párt két európai parlamenti képviselője is.
(MTI)

Címkék

Illés Boglárka Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszus

Galériánk

A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!