Fidelitas: Márki-Zayt baloldali milliárdosok támogatják

Belföld, 2021.12.01

A Fidelites alelnöke közlése szerint Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt bevallotta, hogy baloldali milliárdosok támogatják.

Farkas Dániel a Fidelitas Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban kifejtette: Bige László "baloldali milliárdos", a "magyar gazdákat sakkban tartó és fenyegető műtrágyakirály Gyurcsány embereként már 2010 előtt is mestere volt a gazdasági trükközésnek. Úgy kartellezik, mint senki más. Visszaél monopolhelyzetével és tele van kétes ügyekkel". Legutóbb gazdasági bűncselekmények gyanújával vették őrizetbe - fűzte hozzá.

Márki-Zay Péter megköszönte Bige Lászlónak azt a több millió forintot, amit az előválasztási kampányra kapott tőle, és azt is megbeszélték, hogy a jövőben jelentős összeggel száll be Bige László a baloldal kampányába - jelezte Farkas Dániel.

Úgy fogalmazott: "ha kampányra kell, Márki-Zayt nem zavarja a piszkos pénz. Hát, így megy ez a baloldalon, a se nem független, se nem civil Marki-Zay Péteréknél".

"Kétségünk ne legyen, Márki-Zay mögé bújva azok jönnének vissza, akik 2010 előtt tönkretették és kiárusították az országot. Gyurcsány emberei mindent eladnának a külföldieknek, és Marki-Zay Péter pontosan tudja, hogy ez ellen nem tehetne semmit, hiszen nem dönt semmiről, Gyurcsány dönt mindenről. Soha többé baloldal!" - mondta Farkas Dániel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!