TV műsor

Fidelitas: Varju László folyamatosan hazudik

Belföld, 2020.01.23

Varju László folyamatosan hazudik, joggal merül fel a kérdés, hogy meddig van helye a közéletben egy ilyen embernek - mondta a Demokratikus Koalíció (DK) újpesti irodája előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján a Fidelitas újpesti elnöke.

Renge Zsolt úgy fogalmazott: habár a Gyurcsány Ferenc által vezetett DK "újpesti helytartója", a "rózsadombi bányász", Varju László azt állítja hogy újpesti, holott decemberben a saját Facebook-oldalára olyan dokumentumot töltötte fel, amelyből kiderült, hogy a Rózsadombon él.

A fidelitas politikusa szerint Varju László rózsadombi lakásának tényét szintén igazolja a közösségi portálon megosztott korábbi posztja, amelyben büszkén hirdeti, hogy indul Újpestre kampányolni a rózsadombi villájából.

Varju László bábként rángatja Újpest momentumos polgármesterét, Déri Tibort, így többek között bukott párttársa, Gréczy Zsolt fia is pozíciót kapott az önkormányzatnál - mondta Renge Zsolt.

Hozzátette: a DK-s politikus vagyonnyilatkozatában elfelejtette feltüntetni az általa privatizált taksonyi üdülőkomplexumát. Varju László "sumákolására" - folytatta Renge Zsolt - Lamperth Mónika, a Gyurcsány-kormány egykori belügyminisztere hívta fel a figyelmet elhíresült mondatával, amelyet egy közösségi portálon Varju László által közzétett fotóhoz írt: "Lacikám, nem látom a vagyonbevallásodban ezt a kis pecót".

Varju László mentelmi jogát felfüggesztette a parlament, mivel a 2018-as választási kampányban zsarolással, kenőpénzzel próbálta rávenni Horváth Imre volt újpesti MSZP-s politikust a visszalépésre - mondta a fidelitasos politikus.

"Hosszú Varju László bűnlajstroma, gondoljunk akár csak az MTVA-székházban elkövetett fetrengésére vagy a Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány vagyonának elsíbolására" - fogalmazott Renge Zsolt. Az újpestieknek joguk van tudni Varju László kétes ügyeiről - jelentette ki.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!