Időjárás
meteoblue
TV műsor

Fidesz: a baloldal akarja "rárobbantani" a szegénységet, a rezsiemelést és a megszorításokat a magyarokra

Belföld, 2021.12.01

Egyedül a baloldal akarja "rárobbantani" a szegénységet, a rezsiemelést és a megszorításokat a magyarokra - kommentálta a Fidesz Gurmai Zita szocialista politikus nyilatkozatát szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Azt írták, a szegénységet egyedül a baloldal kormányzása "robbantotta" Magyarországra. Gyurcsány és a baloldal kormányzása alatt egymillió ember vált munkanélkülivé, százezrek vegetáltak segélyen, aki dolgozott, azt agyonadóztatták, az idősektől elvettek egy havi nyugdíjat, a gyermekesektől a családtámogatásokat és a magyar emberekkel fizettették Európa legmagasabb energiaárait - sorolta a kormánypárt.

Hozzátették, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal most is ugyanazt a politikát akarja folytatni: naponta elmondják, hogy el akarják törölni a rezsicsökkentést, megint rá akarják engedni a magyarokra a világpiaci energiaárakat, ostobaságnak tartják a 13. havi nyugdíj visszafizetését, a benzinár befagyasztását, adóemeléseket terveznek, és újra tönkretennék a magyar gazdaságot. Egyedül a baloldal akarja "rárobbantani" a szegénységet, a rezsiemelést, a megszorításokat a magyarokra - áll a Fidesz közleményében.

Gurmai Zita, a szocialisták frakcióvezető-helyettese szerdán sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a "Fidesz rárobbantotta Magyarországra a szegénységet", és a legtöbben a nyugdíjasok közül nélkülöznek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!