TV műsor

Fidesz: a baloldal mindig csak a szavak szintjén állt az egészségügyi dolgozók mellett

Belföld, 2021.05.10

A baloldal mindig csak a szavak szintjén állt az egészségügyi dolgozók mellett, a valóság az, hogy kormányzásuk alatt az összeomlás szélére sodorták az egészségügyet - hangsúlyozta az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) közleményére reagálva hétfő este a Fidesz.

Az MSZP a mentésügy kiemelt pénzügyi támogatására, a DK pedig a mentősök fizetésének rendezésére tett ígéretet hétfőn, a mentők napja alkalmából.

A Fidesz közleményében köszönetet mondott minden egészségügyi dolgozónak, akik elképesztő munkát végeznek a koronavírus-járvány harmadik hullámában is.

"Gyurcsány és a szocialisták 600 milliárdot vettek el az egészségügytől és egyhavi bért az egészségügyi dolgozóktól" - jegyezték meg, hozzátéve: a Fidesz-KDNP arra törekszik, hogy a megbecsülést az egészségügyi dolgozók anyagilag is érezzék.

A kormány 70 százalékkal emelte három év alatt az ápolók bérét, és az orvosok is soha nem látott bérfejlesztésben részesültek. "A kórházak, szakrendelők, mentőállomások, háziorvosi rendelők országszerte megújulnak, hogy az egészségügyi dolgozók számára méltó körülményeket biztosítsunk" - írta közleményében a Fidesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!