Fidesz: gyalázat, amit a dollárbaloldal Magyarország ellen művel

Belföld, 2022.11.25

A Fidesz szerint "szégyen és gyalázat", amit a "dollárbaloldal" Magyarországon és Brüsszelben is művel Magyarország ellen - reagált a kormánypárt a DK-s Rónai Sándor pénteki nyilatkozatára.

A Fidesz közleményében azt írta: a baloldali pártok "idegen hatalmak által felvásárolva szünet nélkül a nemzeti érdekek ellen dolgoznak".

A kormánypárt azzal vádolja a baloldali pártokat, hogy az Európai Parlamentben (EP) "saját kezűleg megszövegezték és megszavazták", hogy Magyarország semmiképpen se kapja meg a neki járó uniós forrásokat.

"Nyilván ők szívesebben látnák a magyar embereknek járó pénzt Gyurcsányék, a baloldali pártok, vállalkozások és a Soros-szervezetek számláin, ahová a guruló dollárok is érkeztek" - fogalmaztak a közleményben.

Rónai Sándor DK-s EP-képviselő online sajtótájékoztatóján az Európai Parlament Magyarországnak szánt uniós forrásokról szóló állásfoglalása kapcsán azt állította: a Fidesz azt akarta elérni, hogy ha a kormány nem jut uniós pénzhez, akkor ne jussanak a magyar emberek, vállalkozások és önkormányzatok sem.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!