Időjárás
meteoblue
TV műsor

Fodor Gábor és Bayer Zsolt lesz a 48 perc vendége csütörtökön

Belföld, 2022.01.13

Fodor Gáborral, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatójával és Bayer Zsolt íróval, publicistával vitatja meg a legfontosabb aktuális hazai és nemzetközi híreket, eseményeket Lánczi Tamás csütörtök este az M1-en és a hirado.hu-n.

A 48 perc című műsorban részt vevők hétről hétre a közbeszédet meghatározó témákat veszik górcső alá, azon történéseket, amelyek rövid és hosszú távon meghatározzák a mindennapjainkat - emlékeztet szerdai tájékoztatásában az MTVA.

Felidézik: a közmédia új hírháttérműsorában a házigazda Lánczi Tamás politológus, az MTVA online igazgatója és meghívott vendégei hétről hétre megvitatják a hazai és nemzetközi közéleti, gazdasági, társadalmi események mögött álló mélyebb összefüggéseket, magyarázatot adnak a miértekre, segítve ezzel a körülöttünk és velünk történő események megértését.

A közleményben Lánczi Tamás kiemelte: szeretnének "a dolgok mélyére menni, elhagyni a zsurnalizmus világát, és avatott, komoly szakértőkkel mélyre ásni". Hangsúlyozta: nem arra vállalkoznak, hogy valakinek a véleményét megerősítsék, hanem azt szeretnék, hogy minél több vélemény hangozzon el, és minden oldalról megvilágítsanak egy témát.

A tájékoztatás szerint a műsor két 24 perces részből áll. Az első, az M1-en sugárzott részben a házigazda és vendégei a stúdióban beszélgetnek, a műsor második részét online közvetítik a hirado.hu-n. A 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás csütörtökönként 20.33-tól az M1-en, majd 21.05-től a hirado.hu-n látható.
(MTI)

Címkék

48 perc Fodor Gábor Bayer Zsolt Lánczi Tamás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!