Fővárosi Fidesz: Karácsony Gergely megfontolhatná lemondását Budapest vezetéséről

Belföld, 2021.10.08

Hiába a kampányra és a hirdetésekre költött százmilliók, Karácsony Gergely valójában megbukott, mert a baloldali szavazók sem tartják alkalmasnak még miniszterelnök-jelöltnek sem - közölte a fővárosi Fidesz képviselőcsoportja pénteken a Facebook-oldalán. A kormánypárt szerint Karácsony Gergely megfontolhatná lemondását Budapest vezetéséről.

A fővárosi Fidesz Karácsony Gergely főpolgármester pénteki bejelentésére reagált, miszerint visszalép az ellenzéki miniszterelnök-jelölti versenytől.

A nagyobbik kormánypárt fővárosi frakciójának értékelése szerint Budapest lett a vesztese az elmúlt két évnek, míg Karácsony Gergely a miniszterelnöki ambícióit "kergette".

Azt javasolják a főpolgármesternek, hogy kezdjen el végre a fővárosért dolgozni. Kiemelték: az elmúlt időszakban Budapest koszos, szemetes lett és káoszba dőlt a közlekedés. Már nemcsak az autósok, a kerékpárosok, hanem a közösségi közlekedést használók is csak bosszankodnak mindennap.

Félő azonban, hogy aki egyszer cserben hagyta a szavazóit, az megteszi újra - tették hozzá. A fővárosi Fidesz szerint ezért Karácsony Gergely megfontolhatná a lemondását Budapest vezetéséről és kereshetne magának ismét egy "kényelmes szakértői állást, sok munka és felelősség nélkül".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!