Gyámság alá helyeztetné a Jobbik Szegedi Szervezete Szabó Bálintot

Belföld, 2021.02.16

A Jobbik helyi szervezete kezdeményezi a szegedi politikus gyámság alá helyezését.

Szabó Bálint
Mint írják, az elmúlt évek Szeged politikai nyugalmát rendre megzavarta Szabó Bálint független önkormányzati képviselő, aki beteges hazudozásairól és a valóság elferdítéséről lett hírhedt az elmúlt 15 évben. A Vas Megyei MSZP-ből indult politikai pályafutás botrányokkal és hazugságokkal volt teli, amit tovább folytatott Gyurcsány Ferenc oldalán a Demokratikus Koalícióban is. A bírósági eljárások, perek és botrányokat követően sem torpant meg, mint általában az egészséges honfitársaink döntő többsége, ezért úgy gondoljuk, hogy inkább orvosi esetről lehet szó Szeged potya utasaként megválasztott képviselő esetében.
 
A kívülállók, minden eseteben egy jó intellektusú, simulékony modorú embert láthattak, aki kedvességével még a szakembereket is megtéveszthette. Ha tovább vizsgáljuk a fent nevezett személyt, akkor a pszichiáterek egyéb megállapításait kell követnünk: személyiségvonásaik általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partnerek kihasználásával vagy promiszkuitással házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel. Ezt a betegséget, pedig úgy hívja a szakma, hogy pszichopata. Véleményünk szerint, a kortünet többi tényezője is fennállhat, ezért szükséges egy átfogó elmegyógyászati vizsgálatot lefolytatni mielőbb, az esetleges pszichés betegség súlyosbodása miatt.

Szeged nyugalmának és társadalmi, politikai békéjének megvédése miatt felkérjük az összes ellenzéki pártot és a FIDESZ, valamint a KDNP helyi szervezetét is, hogy velünk egy időben vagy hozzánk csatlakozva kezdeményezzék az ügyészségnél Szabó Bálint gyámság alá helyezését. A Jobbik Szeged Szervezete szeretne minden magyar embert megóvni a politikai elitben velünk élő pszicho- és szociopatáktól, valamint a közvagyont érintő kleptomán csoportosulásoktól is - olvasható a közleményben!
(Webrádió)

Címkék

Szabó Bálint
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!