Gyerekruhák, gyerek harisnya, kezeslábas, fiú szabadidő felső, fiú kabát, lány overál

Belföld, 2019.09.25

A Tchibo webáruház heti kínálatából böngésztünk.

A Tchibo webáruházban hetente változó kínálat található. A héten gyerekruhák érkeztek.



Amikor beköszönt az igazi zimankó, akkor érdemes a termo harisnya szettek után nyúlni, amelyekben 2 darab, biopamuttal készült harisnyát találunk, összesen 4 verzióban. Az egyik szettben egy sötétkék alapon rózsaszín szívmintás és egy rózsaszín alapon sötétkék szívmintás darabot találunk, a másikban pedig nyomott virágminta köszön vissza sötétkék alapon, egy melírozott szürke alapú, rózsaszín szívekkel díszített darab mellett. A harisnyák meleg, frottír belső oldallal és rugalmas derékrésszel készültek, így mindig kényelmesen biztosítják a kellemes meleget!



Kényelmes és meleg darabokat a legkisebbek számára is találunk: a kisgyerek termoleggings szett darabjai három színvilágban elérhetőek: az egyik szettben sötétkék és sötétkék-melírozott szürke csíkos, a másikban pink és pink-melírozott szürke csíkos, a harmadikban pedig melírozott sötétszürke és melírozott világosszürke leggingseket találunk, amelyek tökéletesen követik a test vonalát, így ideálisak pihenéshez és játékhoz egyaránt. Magas biopamut-tartalmuknak köszönhetően puhán simulnak a bőrre, pikészegélyük pedig kényelmes illeszkedésről gondoskodik. Meleg frottír belső oldaluk és a zavaró oldalvarrások hiánya teszi ezeket a darabokat igazán elengedhetetlenné a kisgyerekek számára.



Fiúk számára is találunk igazán őszies darabokat, ilyen például a zöld kapucnis szabadidőfelső, amely colorblocking dizájnnal készült kék-zöld színű részekből összeállítva. A sportos megjelenésű felső nyakkivágásán cipzár, elöl kenguruzseb, kapucnijánál pedig bordázott elemek találhatóak. A kevert pamuttartalom miatt különösen puha és kellemes viseletet biztosító darab ujjvégein és derékrészén is bordázott szegély található.



A kínálatban őszi kabátokat és akár télre is alkalmas darabokat is találunk. A khaki színű fiú steppelt termokabát és a sötétkék, mintás lány termokabát kitűnő választás, ha a hideg és a szél egyszerre érkezik. A fiú kabát környezetbarát ecorepel® impregnálással, állvédős cipzárral és igény esetén levehető kapucnival nyújt hatékony védelmet, miközben rombusz alakú steppelésével a divatos megjelenés is adott – két oldalsó, bevágott zsebében és két patentgombos, rávarrt zsebében pedig minden fontos apróság elfér majd. A lány kabát anyaga szintén szélálló és víztaszító, könnyű és puha köztes rétege pedig biztosítja a kellemes meleget. Oldalsó, bevágott zsebeiben polár bélés, ujjainak végén pedig rugalmas szegély található. Mindezek mellett a dzseki fényvisszaverő fém cipzárhúzója biztosítja a láthatóságot szürkületben is.



Most pedig lássunk néhányat a kifejezetten a hideg évszakra szánt darabok közül! A téli kétrészes overál kékes és rózsaszínes színvilágban kapható: kék nadrághoz sötétkék kabát világoskék nyomott csillagmintával, illetve pink nadrághoz pink kabát fehér nyomott szívmintával. A lezárt varrásokkal és ecorepel® impregnálással készült nadrágok és dzsekik szélállók, vízhatlanok és lélegzők, és maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásnak állnak ellen. Különösen meleg köztes rétegük van, bolyhosodás elleni kidolgozásuk pedig megakadályozza a szálak összecsomósodását. Az ujjak és a nadrágszárak a könnyebb fel- és levétel érdekében könnyű taftbéléssel, illetve a nadrág esetén cipzáras végződéssel készültek. A dzseki kapucnija levehető, a nadrág tartói pedig állítható hosszúságúak. A nadrág térd- és farrésze megerősített, ezen kívül két-két zseb található a nadrágokon és a dzsekiken is.



A gyerek téli kezeslábas egyetlen darabbal oldja meg a védelmet a téli időjárás ellen, ráadásul a ruhadarab kék csillagmintás és rózsaszín szívmintás mellett kék csíkos verzióban is elérhető. A kezeslábas ecorepel® impregnálással és lezárt varrásokkal véd a hidegtől és a széltől, csapadéktól, miközben puha köztes rétege a melegről gondoskodik. A nadrágszárak és az ujjak taftbéléssel, a derékrész és a zsebek pedig puha mikropolár anyaggal béleltek. A végigfutó cipzáron szélvédő szegély is található, a kapucni levehető, az ujjszegélyek bősége pedig a tépőzár segítségével állítható. A térd- és a farrész megerősítése a hosszú élettartamot biztosítja, a jobb láthatóságról pedig elöl és hátul is fényvisszaverő elemek gondoskodnak.

A hetente változó kínálat mellett van ún. állandó kínálat is a Tchibo webáruházban, ami gyerekruha témában itt található.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!