Hálózatöblítési munkálatok Algyőn és Szegeden

Belföld, 2024.06.21

A Szegedi Vízmű Zrt. közleménye szerint a közműcég hálózatöblítési munkálatokat végez 2024.06.24. és 28. között éjszaka 22 órától reggel 5 óráig Algyőn, Baktó, Petőfitelep és Tápé városrészekben Szegeden.

Szegedi Vízmű A vízmű közleményében megemlíti, hogy a hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenést és vízhiányt tapasztalhatnak a fogyasztók, valamint a víz zavarossá is válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztható, azonban a közműcég azt javasolja, hogy a fentebb említett napokon az érintettek este 22 óra előtt vételezzenk a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet.  

A Szegedi Vízmű ugyanakkor arra kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak! 

Amennyiben zavarosság tartósan fennmarad, illetve a minőség nem javul a tisztítás után 1-2 óra múlva az alábbi hibabejelentő telefonszámokon lehet a vízműnek jelezni.

  • 06-62-420-155
  • 06-80-82-88-82
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!