Hatalmas erejű volt a detonáció a Széksósi úti ingatlanban (Frissítve)

Belföld, 2023.04.11

Minden valószínűség szerint gázrobbanás történt kedd délután egy Széksósi úti ingatlanban Kiskundorozsmán.

Gázrobbanás Kiskundorozsma
Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a detonáció ereje és hanghatása hatalmas volt, mintegy 500 nm2 épületben történt robbanás, amelyet szinte minden kétséget kizáróan gáz okozott. A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy a detonációban 3 ember sérült meg, mindannyiukat kórházba szállították. A katasztrófavédelem szakemberei áramtalanították az épületet és vizsgálják a baleset körülményeit. Tűz a robbanás során nem keletkezett.

Összedőlt épületrész és betonkerítés, az épület környezetében mindenhol üvegszilánkok és cserépdarabok, mintha lebombázták volna a hulladékudvar táblánál lévő kiskundorozsmai ingatlant. A gázszolgáltató szakemberei körbekerítették az épületet, kedd este polgárőrök őrzik egy ideig az ingatlant, úgy tudjuk a bérlőt a rendőrök hallgatják meg a robbanással összefüggésben.




A mintegy 500 nm2-es épület tetőszerkezete alaposan megsínylette a detonációt, minden ablak berobbant, még a beton kerítés egy része is kidőlt. Az épület környezetében mindenhol üvegszilánk és törmelék, az udvaron a legnagyobb a káosz, az ingatlanban több millió forintos kár keletkezett.  
(Webrádió)

Címkék

Kiskundorozsma Széksósi út Gázrobbanás Katasztrófavédelem

Galériánk

Gázrobbanás Kiskundorozsma Gázrobbanás Kiskundorozsma
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!