Hatalmas volt a káosz a Bertalan hídon történt baleset miatt

Belföld, 2023.01.06

Óriási kocsisorok alakultak ki péntek este Szegeden, főleg a Belvárosi híd irányába, ugyanis egy baleset miatt teljes szélességében lezárták a Bertalan hidat közel 2 óra hosszára.

Baleset Bertalan híd
Portálunk információja szerint egy Audi Q7, valamint egy német rendszámú Vw Passat haladt Újszeged irányából Szeged felé a Bertalan hídon, amikor a terepjáró sofőrje eddig tisztázatlan okból a Vw hátuljának, majd oldalának hajtott. Mivel az Audi kibillentette a Volkswagen sofőrjét, ezért a Passat keresztbe fordult az úton. A Vw-ben egy család utazott kisgyerekekkel. Szemtanúk beszámolója szerint az Audi sofőrje már a karambol előtt furcsán viselkedett, kissé "kacsázott" az úton. A balesetben egyes híradások szerint 3 autó koccant, ugyanakkor mi csak két összeütközött személyautót láttunk, igaz volt nem messze a két autótól még egy személyautó, de azon semmilyen sérülés sem látszott. Információink szerint a mentők négy embert szállítottak kórházba, akik közül hárman könnyebben sérültek.  


A Magyar Közút munkatársai is helyszínen voltak, ugyanis az útburkolatot üvegszilánkok és kisebb autóalkatrész darabok borították.  

A baleset nagyjából a Bertalan híd közepén történt. Az Audi terepjárót egy trailer szállította a rendőrség telephelyére.  

A baleset ideje alatt a rendőrök a Sajka utca felé terelték a forgalmat, így többek között a Háló utca, Tisza Lajos körút, valamint a Dózsa György utcában is jelentős volt a forgalomnövekedés a Belvárosi híd irányába. Az útzárat fél 8 körül oldották fel a Bertalan hídon.
(Webrádió)

Címkék

Bertalan híd Baleset Lezárás

Galériánk

Baleset Bertalan híd Baleset Bertalan híd Baleset Bertalan híd Baleset Bertalan híd Baleset Bertalan híd
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!