Hétfőn nyit a Kárász utcán a John Bull Pub

Belföld, 2021.06.11

A régi berendezéssel, kínálattal és változatlan személyzettel új helyen nyitja meg kapuit a John Bull Pub. A hétfői nyitás előtt több hétig tartott a költözés az Oroszlán utcából az egykori Gulácsy Lajos Terem épületébe.

John Bull Pub - Új
Idén tavasszal derült ki, hogy bezár az Oroszlán utcában a népszerű étterem, viszont új helyet keres magának a John Bull Pub. „Sajnos meg kell váljunk az Oroszlán utcától, de nem csüggedünk, Ti se tegyétek! Amíg mi pakolunk, addig sem hagyjuk nélkülözni kedves vendégeinket. Ételkiszállításunk továbbra is folyamatosan, zavartalanul működik. Legjobb tudásunkkal azon vagyunk, hogy a John Bull Pub május végén megnyithassa előttetek kapuit. ” - írták akkor a tulajdonok a vendéglátóhely facebook oldalára.

A nyitás kicsit csúszott, de ahogy Dietrich Gyula, az egyik tulajdonos fogalmazott, megérte a várakozás. A teljes berendezés áthozták a régi étteremből, így bent 65 férőhelyet alakítottak ki a vendégeknek. A teraszon még 60 személy számára lesz hely, így több mint 120 vendég fogadására lesz képes a John Bull. Az eredeti dizájn átköltöztetése mellett a személyzet is a régi, és az ételkínálatban sem lesznek jelentős változások. Azért lesznek meglepetések is, de ezekről majd a hétfői nyitást követően győződhetnek meg a vendégek. Dietrrich Gyuláék voltak egyébként a tulajdonosai a John Bull mellett üzemelő Oldies Szegednek is, amit már korábban átadtak az épület tulajdonosának.  

Jelenleg nagy munkálatok zajlanak a területen, hiszen a belső udvarban egy mélygarázs építése zajlik. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy a tulajdonos milyen egyéb beruházásokat tervez az Oroszlán utcában lévő épületekben, melyekben korábban vendéglátóhelyek működtek.

Fotó: Jelenlegi és a régi John Bull Pub épülete
(Webrádió)

Címkék

John Bull Pub Szeged Dietrich Gyula

Galériánk

John Bull Pub - Új John Bull Pub - Új
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!