Hidvéghi Balázs: a Fidesz elutasítja a migrációs paktumot!

Belföld, 2024.04.10

A Fidesz elutasítja az Európai Parlament (EP) által tárgyalt migrációs paktumot - jelentette ki a Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője az EP szerdai brüsszeli ülésén.

Az EP napirendjén szerepel az európai migrációs paktumról szóló javaslat. A politikus a Facebookon ennek apropóján tette közzé az ülésén elhangzott felszólalását.

Hidvéghi Balázs úgy vélekedett: ez a vita valójában soha nem a menekültek megsegítéséről szólt, hiszen mindenki segíteni akar a bajbajutottakon.

Ez a vita lényegében arról szól, hogy képesek vagyunk-e megőrizni európai identitásunkat és meg tudjuk-e védeni az európai életmódot, normákat, hagyományokat és kultúrát - mondta.

Közlése szerint a tömeges migráció támogatása mindezt veszélyezteti.

A tömeges migráció valójában a társadalom átalakítását célzó projekt, amelyet az európai emberekre erőltetnek, a legtöbb esetben anélkül, hogy a véleményüket és a beleegyezésüket kérnék - mondta.

Az illegális tömeges migráció a társadalom széteséséhez vezet, lerombolja az európai normákat és tönkreteszi a közbiztonságot - tette hozzá a politikus.

Felhívta a figyelmet, hogy ennek a katasztrófának az első jelei már számos nyugat-európai városban láthatóak. Példaként említette, hogy Franciaországban a francia élet részévé váltak a brutális, borzalmas gyilkosságok. A Migráció következtében romlik a közbiztonság, az állam fokozatosan elveszíti az ellenőrzést, miközben a közhatalom egyre inkább kicsúszik a kezéből - sorolta.

"Magyarországon továbbra sem adjuk fel az életmódunk, biztonságunk és kultúránk védelmét. A magyar embereket többször megkérdezték erről, és minden esetben elutasították a tömeges, illegális migrációt. Pontosan ezért határozottan elutasítjuk ezt a paktumot" - jelentette ki Hidvéghi Balázs.

A videóhoz csatolt szövegben a képviselő úgy fogalmaz: "a migráció tönkreteszi Európát! Veszélyezteti a kultúránkat, a hagyományainkat és sok esetben már az életünket is. Nyugat-Európa nagyvárosaiban ugyanis már olyan mértékben leromlott a közbiztonság, hogy azt akár csak 20 éve még el sem tudtuk volna képzelni. Mi, magyarok, ebből biztosan nem kérünk. Ezért nemet mondunk a brüsszeli migrációs paktumra!"
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!