Hivatalos: Elmarad a Szegedi Borfesztivál

Belföld, 2020.04.28

A koronavírus-járványra tekintettel a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. törölte a Szeged Napja Ünnepségsorozat és azon belül is a legnépszerübb rendezvény, a Szegedi Borfesztivál programjait.

Szegedi Borfesztivál 2019
Az SZVP közösségi oldalán jelentette be, hogy a koronavírus-járvány korlátozó intézkedései miatt és a szegediek védelmében törölni kényszerült a Szeged Napja Ünnepségsorozat és azon belül is a Szegedi Borfesztivál eredetileg május 15-24-re tervezett valamennyi programját.

A szervezők szomorúságuknak adtak hangot közleményükben, hiszen mint írták, január óta ötleteltek, szerveztek és számos újdonsággal is készültek a város legnagyobb fesztiváljára, de a pandémia átírt mindent. "Az élet úgy hozta, hogy idén májusban nem tudunk együtt ünnepelni Veletek, a borászokkal, a barátainkkal, a rég nem látott ismerőseinkkel. Maradjatok vidámak és bizakodók, kitartást kívánunk a mindennapokhoz!" - áll a közleményben.

A Szegedi Városkép és Piac Kft. ugyanakkor azt ígéri, hogy a szegediek 2021-ben még nagyszerűbb borfesztiválon pótolhatják be az idén elmaradt rendezvényt.

Nosztalgiázzon velünk, tekintse meg a tavalyi Szegedi Borfesztiválon készített fotósorozatunkat!
(Webrádió)

Címkék

Szegedi Városkép és Piac Kft. Szeged Napja Ünnepségsorozat Szegedi Borfesztivál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!